Jednoduchý recept

Rybízová omáčka

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2633

Ingredience

250 g Cukr moučkový
250 g Rybíz červený

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,113 kcal
Kilojoule 4 655kJ
79% Sacharidy 284 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 8 mg
6% Bílkoviny 4 g

Rybízová omáčka postup přípravy receptu:

1

Rybíz omyjeme, prolisujeme a s cukrem vymícháme dohladka.

2

Omáčku používáme při přípravě dezertů nebo zrmzlinových pohárů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept