Rybízová omáčka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybízová omáčka
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 2633 |
Kategorie: | Sladké omáčky |
Ingredience
250 g | Cukr moučkový |
250 g | Rybíz červený |
Nutriční hodnoty jedné porce
56% Kalorie 1,113 kcal
Kilojoule 4 655kJ
79% Sacharidy 284 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 8 mg
6% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 284g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 692,5mg |
Vláknina | 22g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 102,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr moučkový, Rybíz červený mají zadané všechny známé hodnoty.
Rybízová omáčka postup přípravy receptu:
1 | Rybíz omyjeme, prolisujeme a s cukrem vymícháme dohladka. |
2 | Omáčku používáme při přípravě dezertů nebo zrmzlinových pohárů. |