Jednoduchý recept

Platýz s mandlemi a fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 26341

Ingredience

200 g Bambusové výhonky konzervované
200 g Fazole červené sterilované
1 ks Grapefruity
1 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Kmín drcený
70 g Mandle
6 polévková lžíce Olej sezamový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Platýz - filety
1,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 091kJ
9% Sacharidy 31 g
29% Tuky 22 g
29% Sodík 588 mg
84% Bílkoviny 47 g

Platýz s mandlemi a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Plátky platýze omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky velikosti sousta. Dáme je do mísy, posypeme solí, pepřem, rozdrceným kmínem a promícháme se lžíci hořčice.

2

Na malé pánvi si nasucho opražíme dozlatova mandle.

3

Ve woku rozpálíme olej a kousky ryby krátce restujeme dozlatova z každé strany.

4

Scezené konzervované červené fazole, bambusové výhonky a mandle přidáme k rybě, promícháme a 3-4 minuty vše opékáme. Dochutíme sójovou omáčkou.

5

Kousky platýze s fazolí a mandlemi na talíři obložíme měsíčky oloupaného grapefruitu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept