Recept

Koláč s cibulí po švýcarsku

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 26343

Ingredience

200 g Anglická slanina
750 g Cibule
1 špetka Kmín drcený
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Smetana 12% (konzumní)
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 267kJ
11% Sacharidy 39 g
47% Tuky 35 g
24% Sodík 485 mg
32% Bílkoviny 18 g

Koláč s cibulí po švýcarsku postup přípravy receptu:

1

Těsto vypracujeme dle receptu: Kynuté těsto - obecně.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné plátky a opečeme na slanině nakrájené na kostičky.

3

Mouku, celá vejce, smetanu, sůl a kmín umícháme do hladké směsi.

4

Vykynuté těsto rozválíme do koláčové formy, na ně naskládáme slaninu s cibulí, zalijeme vaječnou směsí.

5

Pečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů Celsia pozvolna cca 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept