Recept

Dýňová polévka s mozzarelou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26349

Ingredience

750 g Dýně
40 g Kopr čerstvý
100 g Mozzarella
40 g Máslo čerstvé
2 ks Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
750 ml Vývar drůbeží
4 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 111kJ
9% Sacharidy 31 g
61% Tuky 46 g
93% Sodík 2 g
24% Bílkoviny 14 g

Dýňová polévka s mozzarelou postup přípravy receptu:

1

Dýňovou dužninu nakrájíme na kostičky. Šalotku oloupeme a nadrobno nasekáme. Obojí podusíme na rozehřátém másle. Přilijeme masový vývar a přivedeme k varu. Přimícháme prolisovaný česnek. Osolíme a opepříme. Pozvolna vaříme, až dýně změkne.

2

Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme na 4 plátky. Olivy rozpůlíme a vypeckujeme. Kopr opláchneme a vodu setřepeme. Do polévky zamícháme smetanu a necháme přejít varem. Potom ji rozmixujeme.

3

Polévku rozdělíme do misek, ozdobíme mozzarellou, olivami a snítkou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept