Jednoduchý recept

Sacherova poleva

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2636

Ingredience

250 g Cukr krupice
0,1 l Voda pitná
200 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

104% Kalorie 2,060 kcal
Kilojoule 8 617kJ
103% Sacharidy 372 g
83% Tuky 63 g
3% Sodík 56 mg
17% Bílkoviny 10 g

Sacherova poleva postup přípravy receptu:

1

Cukr svaříme s vodou tzv. na silnou nit.

2

Odstavíme z ohně a přidáme čokoládu. Třeme tak dlouho, až dosáhne teploty asi 40 stupňů Celsia. Polevu můžeme podle potřeby rozředit vodou.

3

Sacherovou polevou ledujeme dortový korpus a necháme uschnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept