Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26361

Ingredience

300 g Ananas
2 ks Banány
500 g Brambory
50 ml Citronová šťáva
10 g Cukr krupice
80 g Hořčice
200 g Kukuřice cukrová nakládaná
50 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový
15 g Paprika mletá pálivá
5 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata
20 g Salát hlávkový
200 g Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 637 kcal
Kilojoule 2 665kJ
19% Sacharidy 69 g
52% Tuky 39 g
26% Sodík 524 mg
16% Bílkoviny 9 g

Indiánský salát postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na 1 cm velké kostičky. Rajčata spaříme 30 sekund ve vroucí vodě, sloupneme, nadrobno nakrájíme.

2

Také ananas nadrobno nakrájíme. Banány oloupeme, nakrájíme na plátky. Všechny připravené přísady zalijeme citronovou šťávou a opatrně smícháme v míse.

3

Kukuřici dáme okapat na síto. Na zálivku rozmícháme ocet, olej, sůl a pepř. Přimícháme kukuřici necháme 10 minut odležet.

4

Na marinádu rozmícháme hořčici, citronovou šťávu a smetanu. Osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a osladíme. Salát zalijeme a přimícháme kukuřici.

5

Salátové listy opláchneme, necháme dobře okapat, potrháme na kousky. Vyložíme jimi mísu a navrch upravíme salát. Přikryjeme a chladíme asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept