Jednoduchý recept

Závitky z kladenské pečeně s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 26367
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Kapie
8 plátek Kladenská pečeně
1 polévková lžíce Křen
10 g Máslo čerstvé
2 ks Okurky
1 hrst Petržel kudrnka
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 121kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
7% Sodík 141 mg
16% Bílkoviny 9 g

Závitky z kladenské pečeně s křenem postup přípravy receptu:

1

Šlehačku ochutíme strouhaným křenem a osolíme. Směs klademe na kladenskou pečeni (vždy dáme dva plátky přes sebe tak, aby vrchní přečníval, čímž získáme větší plátek), poklademe čtvrtkami vajec a svineme.

2

Sepneme párátky, dáme do ledničky ztuhnout. Pak porce ozdobíme vločkami másla, proužky kapie, vějířky okurek a nasekanou petrželkou.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept