Jednoduchý recept

Tvarohový krém s čerstvým ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 26371

Ingredience

100 g Ananas
2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Cukr krupice
100 g Jahody zahradní
2 cl Likér mandlový - Amaretto
250 g Mascarpone
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
250 g Tvaroh měkký - nízkotučný
100 g Třešně
3 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 485kJ
5% Sacharidy 17 g
36% Tuky 27 g
8% Sodík 155 mg
15% Bílkoviny 8 g

Tvarohový krém s čerstvým ovocem postup přípravy receptu:

1

Mascarpone smícháme s tvarohem, dochutíme citronovou šťávou a cukrem.

2

Želatinu dáme změknout podle návodu na obalu a potom ji vymačkáme. V kastrolu ji s trochou vody ohřejeme a přimícháme do tvarohu.

3

Ze smetany vyšleháme tuhou šlehačku a vmícháme do tvarohové směsi. Přidáme amaretto, necháme 2 hodiny ztuhnout.

4

Ovoce omyjeme a nadrobno nakrájíme. Dekorativně je rozložíme po povrchu krému.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept