Závitky z moravského uzeného s italským salátem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitky z moravského uzeného s italským salátem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | oktavka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 26374 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
100 g | Brambory |
100 g | Celer bulvový |
100 g | Červená řepa |
80 g | Drůbeží maso |
50 g | Hrášek |
80 g | Majonéza |
4 plátek | Moravské uzené maso |
50 g | Okurky |
1 hrst | Petržel kudrnka |
3 ks | Ředkvička |
1 špetka | Sůl |
80 g | Šunka dušená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 26,8mg |
Draslík | 344,9mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,4mg |
Vitamín E | 2,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Celer bulvový, Červená řepa, Hrášek, Majonéza, Okurky, Ředkvička, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Drůbeží maso, Moravské uzené maso, Petržel kudrnka, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitky z moravského uzeného s italským salátem postup přípravy receptu:
1 | Nejdříve si připravíme salát: Uvařenou zeleninu, oloupané brambory, šunku a drůbeží pečeni nakrájíme na kostičky, přidáme na nudličky nakrájené okurky, osolíme, spojíme majonézou a necháme odležet. |
2 | Poté klademe na plátky moravského uzeného masa. Opatrně svineme a porce ozdobíme ředkvičkami a snítky petrželky. |