Recept

Hovězí maso s křenem a jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26377

Ingredience

800 g Hovězí maso přední
250 g Hovězí vývar základní
1 ks Jablka
20 g Křen
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
80 g Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 324kJ
6% Sacharidy 23 g
40% Tuky 30 g
41% Sodík 810 mg
81% Bílkoviny 46 g

Hovězí maso s křenem a jablky postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso uvaříme.

2

Na omáčku upražíme světlu jíšku z mouky a másla. Dohladka ji rozmícháme s masovým vývarem. Osolíme, přimícháme smetanu a čerstvě nastrouhaný křen. Zvolna vaříme 10 minut.

3

Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na tenké plátky. Maso necháme okapat a nakrájíme na jemné plátky. Potřeme je trochou omáčky, zavineme a sepneme párátky. Ozdobíme jablkem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept