Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26379

Ingredience

10 g Bazalka
120 ml Gin
500 g Hovězí vývar základní
40 g Pepř červený celý
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 677kJ
2% Sacharidy 8 g
2% Tuky 2 g
20% Sodík 394 mg
8% Bílkoviny 4 g

Sorbet z rajčat a vína postup přípravy receptu:

1

Oloupaná, semen zbavená rajčata najemno pokrájíme a rozmixujeme.

2

Přimícháme studený masový vývar a červené víno. Přidáme nakládaný pepř. Osolíme a ochutíme ginem. Vložíme na 2 hodiny do mrazničky.

3

Zamícháme metlou a dáme znovu mrazit. Toto několikrát opakujeme, až vznikne sorbet. Bazalku opláchneme, vodu setřepeme, lístky otrháme a nakrájíme na jemné nudličky. Sorbet ozdobíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept