Recept

Bobulové ovoce se zmrzlinou a vinnou pěnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26385
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

15 ml Citronová šťáva
80 g Cukr třtinový
200 g Jahody zahradní
200 g Maliny
200 g Ostružiny
200 g Rybíz červený
3 ks Vaječný žloutek slepičí
180 ml Víno šumivé (sekt)
500 ml Zmrzlina vanilková

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 280kJ
21% Sacharidy 75 g
28% Tuky 21 g
6% Sodík 118 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bobulové ovoce se zmrzlinou a vinnou pěnou postup přípravy receptu:

1

Maliny a ostružiny očistíme a přebereme. Opláchnutý rybíz očešeme vidličkou. Jahody opláchneme a necháme dobře okapat.

2

Bobulové ovoce opatrně smícháme a upravíme do mísy. Přidáme kopečky zmrzliny.

3

V nádobě ušleháme žloutky, citronovou šťávu, cukr a sekt. Vložíme do horké vodní lázně a šleháme do zhoustnutí. Ovocný salát přelijeme horkou vinnou pěnou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept