Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26395

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 105kJ
5% Sacharidy 17 g
176% Tuky 132 g
27% Sodík 535 mg
26% Bílkoviny 15 g

Chřestová terina postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev, bílý a zelený chřest odděleně uvaříme na skus v troše osolené vody a vyjmeme. 4 výhonky bílého chřestu zchladíme a rozmixujeme s 1 vejcem, 1 žloutkem, 50 g sýra a lžící smetany ke šlehání. Osolíme a opepříme. Shodně upravíme také 4 výhonky zeleného chřestu. Mrkev a zbylý chřest dáme chladit.

2

Malou chlebíčkovou formu vyložíme máslem vymazaným papírem na pečení. Naplníme pyré ze zeleného chřestu a zatlačíme do něj mrkev a výhonky zeleného chřestu. Přidáme pyré z bílého chřestu a zatlačíme výhonky bílého chřestu.

3

Formu dobře uzavřeme alobalem a vložíme do horké vodní lázně, aby byla ze 2/3 ponořená. Zasuneme na spodní lištu trouby předehřáté na 200 °C a tepelně upravujeme asi 40 minut. Vyjmeme, alobal odstraníme, necháme vychladnout. Vyklopíme z formy a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept