Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26400

Ingredience

3 ks Cibule
60 g Citronová šťáva
15 g Cukr krupice
2 ks Mrkev kořen
25 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
50 g Protlak rajčatový
5 g Sůl
600 g Vývar z hovězích kostí
250 g Zelí hlávkové bílé
300 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 116kJ
11% Sacharidy 39 g
243% Tuky 182 g
61% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Půlnoční boršč postup přípravy receptu:

1

Petržel a mrkev očistíme, omyjeme a oškrabeme. Cibuli oloupeme. Zeleninu nakrájíme na kostičky a 10 minut opékáme na rozehřátém másle.

2

Zelí očistíme, omyjeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k zelenině. Přimícháme rajčatový protlak a přilijeme hovězí vývar. Zvolna vaříme 40 minut.

3

Červenou řepu scedíme, nadrobno nakrájíme, přidáme do polévky. Osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Podáváme posypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept