Recept

Kuřecí maso se dvěma dipy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26406

Ingredience

80 g Arašídová pomazánka
80 g Jogurt bílý
2 ks Kuřecí prsa
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Okurka salátová
100 g Okurky
15 ml Olej slunečnicový
20 g Petržel - nať
20 g Pomerančová kůra
2 kávová lžička Pomerančová šťáva
30 ml Protlak rajčatový
3 ks Rajčata
100 g Sýr smetanový tavený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
4% Sacharidy 15 g
29% Tuky 22 g
11% Sodík 223 mg
58% Bílkoviny 33 g

Kuřecí maso se dvěma dipy postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na nudličky a zlehka obalíme v hladké mouce.

2

Nudličky masa osmažíme na oleji dozlatova, odkládáme na ubrousek.

3

Rajčatový dip připravíme z najemno nasekaných rajčat, přimícháme smetanový sýr, rajčatový protlak a nasekanou petrželku.

4

Připravíme arašídový dip. Arašídovou pomazánku, bílý jogurt a pomerančovou kůru důkladně smícháme v misce. Je-li omáčka příliš hustá, zředíme trochou pomerančové šťávy.

5

Kuřecí maso podáváme s oběma dipy a s kousky syrové zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept