Recept

Kuře na venkovský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26421

Ingredience

12 plátek Bageta
3 ks Celer řapíkatý
16 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
4 ks Kuřecí čtvrtky
60 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
15 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
5 g Sůl
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,256 kcal
Kilojoule 5 256kJ
19% Sacharidy 69 g
93% Tuky 70 g
91% Sodík 2 g
159% Bílkoviny 89 g

Kuře na venkovský způsob postup přípravy receptu:

1

Kuřecí čtvrtky opečeme ve větším kastrolu, který je možno dávat do trouby, z obou stran na oleji dozlatova, potom odložíme na talíř.

2

Do kastrolu dáme cibulku a osmahneme. Přidáme celer, opékáme 2-3 minuty. Vrátíme do kastrolu kuřecí maso, vmícháme fazole, rajčata, vývar, polovinu petželky, sůl a pepř, povrch posypeme paprikou.

3

Kastrol přikryjeme pokličkou a vložíme na 20-25 minut do trouby předehřáté na 200 °C. Grilovací jehlou vyzkoušíme, zda je maso dobře propečené.

4

Zbývající petrželku smícháme s máslem, směsí potřeme plátky bagety a upravíme je na povrch pokrmu.

5

Kastrol vrátíme do trouby a pokrm pečeme bez pokličky ješté asi 10-12 minut. Podáváme horký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept