Recept

Nákyp s kukuřicí, mletým masem a paprikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 26429

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
400 g Hovězí maso mleté
0,5 kávová lžička Kmín římský
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
1 ks Kukuřice cukrová nakládaná
125 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový
80 g Olivy černé
1 ks Paprika červená
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 037kJ
13% Sacharidy 46 g
24% Tuky 18 g
43% Sodík 853 mg
67% Bílkoviny 38 g

Nákyp s kukuřicí, mletým masem a paprikou postup přípravy receptu:

1

Kukuřici necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Papriku očistíme, omyjeme, rozkrojíme a zbavíme semen a bílých žeber, nakrájíme na kostičky.

2

Chilli papričku rozkrojíme, omyjeme, zbavíme semen a najemno nasekáme. Cibuli a česnek podusíme na rozpáleném oleji.

3

K cibulové směsi přidáme mleté maso a za stálého míchání ji opékáme, dokud se maso nezačne rozpadat na kousky. Přidáme rajčatový protlak, kmín a koriandr a směs promícháme. Olivy nakrájíme na kroužky. Fazole necháme okapat. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.

4

Olivové kroužky, kostičky papriky, chilli, fazole a rajčata přidáme k mletému masu a vše zvolna povaříme. Směs nakonec osolíme a dáme do zapékací mísy.

5

Nákyp pečeme v předehřáté troubě 20 minut.

6

Okapanou mozzarellu nakrájíme na malé kostky, rozložíme na nákyp a pečeme ještě dalších 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept