Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 26448

Ingredience

60 g Anglická slanina
300 ml Džus hroznový
500 g Fazole bílé
900 g Kuře
30 g Med včelí
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
25 g Máslo čerstvé
25 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
2 l Voda pitná
150 ml Vývar drůbeží
250 g Červená řepa
12 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,602 kcal
Kilojoule 6 701kJ
53% Sacharidy 190 g
73% Tuky 55 g
52% Sodík 1 g
157% Bílkoviny 88 g

Fazolové kuře postup přípravy receptu:

1

Namočené fazole uvaříme ve vodě doměkka.

2

V pekáči zprudka smažíme na olivovém oleji a másle asi 5 minut slaninu a naporcované kuřecí maso obalené v mouce. Maso za stálého míchání podlijeme moštem a vývarem, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Přidáme fazole, zakryjeme pekáč a pečeme 1 a 1/2 hodiny v troubě předehřáté na 160°C. Zhruba 15 minut před koncem pečení odstraníme pokličku, přidáme vařenou červenou řepu a pokrm dopečeme bez pokličky - zapečeme.

3

Na pánvi osmahneme šalotky, přelijeme je medem a ještě 5 minut za stálého mícháni zahříváme.

4

Hotové jídlo rozdělíme na talíře, přidáme šalotky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept