Jednoduchý recept

Řízky z bůčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26487
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
25 g Salám Turistický trvanlivý
60 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
750 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,045 kcal
Kilojoule 4 373kJ
3% Sacharidy 11 g
135% Tuky 101 g
17% Sodík 334 mg
37% Bílkoviny 21 g

Řízky z bůčku postup přípravy receptu:

1

Vybereme libovější bůček, odřízneme kůži a nakrájíme na stejné plátky. Osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích, k plátkům přitlačíme plátek salámu, který se díky vejcím k bůčku přichytí. Znovu namočíme ve vejcích, nakonec obalíme ve strouhance.

2

Plátky usmažíme v rozpáleném oleji z obou stran.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept