Recept

Kuře na medu a hořčici

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26498

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
80 g Hořčice
8 ks Kuřecí prsa
80 g Med včelí
80 g Mák mletý
60 g Máslo čerstvé
15 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 773 kcal
Kilojoule 3 235kJ
8% Sacharidy 28 g
44% Tuky 33 g
48% Sodík 956 mg
161% Bílkoviny 90 g

Kuře na medu a hořčici postup přípravy receptu:

1

Kuře nasekáme na porce a dáme do pekáče. Všechny ostatní suroviny kromě máku důkladně promícháme. Polovinou směsi potřeme porce kuřete.

2

Maso pečeme v troubě na 200 °C zhruba 15 minut.

3

Potom porce kuřete opatrně obrátíme a zbylou směs s hořčicí a medem naneseme na jejich druhou stranu.

4

Porce kuřete posypeme mákem a pečeme ještě dalších 15 minut.

5

Hotové kuře podáváme přelité vypečenou šťávou. Podáváme se salátem z rajčat a kukuřice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept