Recept

Uzená treska na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 26526
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Brambory
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
300 ml Mléko polotučné
60 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
350 g Treska uzená
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 987kJ
4% Sacharidy 16 g
59% Tuky 44 g
25% Sodík 496 mg
36% Bílkoviny 20 g

Uzená treska na zelenině postup přípravy receptu:

1

Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci, vsypeme drobně pokrájenou cibuli, drobně nakrájený 1 řapík celeru a zhruba 5 minut restujeme. Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, brambory, sůl, pepř, vlijeme vroucí vodu a na mírném plameni vaříme asi 10 minut. Do směsi přimícháme kousky uzené tresky a pod policí dusíme dalších 10 minut. Na závěr vlijeme mléko, směs řádně prohřejeme, a když je horká, ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept