Jednoduchý recept

Vepřové žebírko frankfurtské

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26547
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory vařené
200 ml Hovězí vývar základní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Paprika mletá sladká
150 g Párky Frankfurtské
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 720 kcal
Kilojoule 3 011kJ
7% Sacharidy 25 g
73% Tuky 55 g
31% Sodík 618 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřové žebírko frankfurtské postup přípravy receptu:

1

Žebírka trochu naklepeme, posypeme solí a pepřem. V hlubší pánvi rozpustíme sádlo, vložíme žebírka a smažíme po obou stranách asi 6 minut.

2

Minutu před koncem smažení přisypeme na slabá kolečka nakrájené frankfurtské párky a smažíme spolu s žebírky. Maso vyndáme, párky ponecháme v pánvi. Posypeme mletou paprikou, necháme rozpustit a zaprášíme moukou. Promícháme, podlijeme trochou vývaru a vaříme 20 minut.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept