Jednoduchý recept

Zelné závitky s mletým králičím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 26550

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Králičí maso
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
50 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové bílé
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 006kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 14 g
7% Sodík 131 mg
26% Bílkoviny 14 g

Zelné závitky s mletým králičím masem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme náplň: Mleté maso našleháme se 2 lžícemi vody, vložíme namočené vymačkané žemle, osolíme, opepříme, přidáme petrželku, vejce, drobně nakrájenou předem osmaženou cibulku, zahustíme strouhankou a vychladíme.

2

Hlávkové zelí rozebereme na jednotlivé listy, které spaříme vroucí vodou. Žebra na listech rozklepneme a naplníme je připravenou směsí. Svineme, převážeme nití a urovnáme na vymaštěný pekáč. Závitky na povrchu omastíme zbytkem tuku a během pečení podlijeme horkou vodou. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept