Jednoduchý recept

Vepřové žebírko se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 26551

Ingredience

2 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
4 ks Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová žebra
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 543kJ
3% Sacharidy 11 g
68% Tuky 51 g
14% Sodík 276 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vepřové žebírko se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Žebírka trochu naklepeme, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek na plátky, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na srpečky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo s kvalitním olejem, vložíme žebírka a usmažíme z obou stran. Žebírka vyndáme a teprve nyní osolíme a opepříme. Do pánve do tuku vsypeme pokrájenou zeleninu a pár minut podusíme.

3

Porce žebírek na talířích obložíme podušenou zeleninou a zakapeme trochou šťávy z pánve. Vše posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept