Recept

Zelné závitky s klobásou a vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 26555

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Klobása Dunajská
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
60 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
300 g Vepřové maso mleté
1 ks Zelí hlávkové bílé
1 špetka Zázvor mletý
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
3% Sacharidy 10 g
33% Tuky 25 g
4% Sodík 82 mg
23% Bílkoviny 13 g

Zelné závitky s klobásou a vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Zelí povaříme v osolené vodě, košťál vyřízneme a hlávku rozebereme na jednotlivé listy. Silnější žebra naklepeme.

2

Poté si připravíme náplň: Klobásu umeleme, přidáme ji k mletému masu, smícháme s jemně nakrájenou cibulí a namočenými vymačkanými žemlemi. Okořeníme, osolíme a spojíme s vejcem.

3

Na každý list dáme lžíci náplně, svineme a převážeme nití. Urovnáme do vymaštěného pekáče, podlijeme horkou vodou a dusíme v troubě doměkka. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept