Jednoduchý recept

Vepřová žebírka s mateřídouškou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26556

Ingredience

500 g Brambory vařené
3 špetka Kmín drcený
2 špetka Mateřídouška
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová žebra
250 g Zelí kysané
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 584kJ
7% Sacharidy 25 g
61% Tuky 45 g
26% Sodík 514 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřová žebírka s mateřídouškou postup přípravy receptu:

1

Žebírka naklepeme a od kosti částečně odřízneme. Posypeme solí, pepřem a drceným kmínem. Vložíme do pánve s rozehřátým máslem a smažíme z každé strany 4 minuty. Kotlety vyjmeme a rozdělíme na talíře.

2

Do zbylého másla na pánvi přidáme prolisovaný česnek, drcený kmín a rozemnutou mateřídoušku. Krátce prohřejeme a přelijeme porce masa s vařeným bramborem a kysaným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept