Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2656

Ingredience

100 g Anglická slanina
600 g Brambory
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Sýr Brynza
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 143kJ
17% Sacharidy 60 g
28% Tuky 21 g
12% Sodík 241 mg
38% Bílkoviny 21 g

Halušky s bryndzou postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme brambory, přidáváme postupně mouku nebo trochu vody, aby vzniklo hustší těsto.

2

Do většího hrnce dáme vařit osolenou vodu.

3

Do vroucí vody seškrabujeme po menších kouskách halušky - nebo přes cedník.

4

Vaříme dokud nevyplavou, pak je sítkem vyjmeme a promícháme s bryndzou.

5

Nakrájenou slaninu na kostičky osmahneme na pánvi.

6

Halušky dáme na talíř a posypeme slaninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept