Jednoduchý recept

Základní salát z červené řepy

  • Řecko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Základní salát z červené řepy 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 26565
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Červená řepa
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 499kJ
5% Sacharidy 17 g
7% Tuky 5 g
14% Sodík 273 mg
5% Bílkoviny 3 g
Základní salát z červené řepy

Základní salát z červené řepy postup přípravy receptu:

1

Bulvu červené řepy důkladně očistíme, opereme a celou ponořenou ji 30 minut vaříme v osolené vodě. Ještě za tepla scedíme, oloupeme a pokrájíme na tenké plátky, které v míse zalijeme octem a olejem. Takto předpřipravený salát můžeme použít s dalšími ingrediencemi.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept