Recept

Mexická tortilla s treskou a zelím

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 26576

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
0,5 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kmín římský
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 ks Limetka
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej rostlinný
80 g Omáčka hot salsa
0,3 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
8 ks Tortilla
450 g Treska aljašská
0,3 ks Zelí hlávkové červené
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,241 kcal
Kilojoule 5 194kJ
63% Sacharidy 226 g
28% Tuky 21 g
26% Sodík 526 mg
87% Bílkoviny 49 g

Mexická tortilla s treskou a zelím postup přípravy receptu:

1

Připravíme si tresku. Na míse posypeme maso polovinou mletého římského kmínu, oregana, chilli koření a pokrájeného česneku. Tresku poté obalíme v mouce. Obalené tresčí maso po částech orestujeme na oleji. Maso odkládáme na ubrousky, abychom ho zbavili přebytečného oleje.

2

Tence pokrájené zelí smícháme se zbylým oreganem, česnekem, římským kmínem a chilli kořením. Do zelí vmícháme šťávu z limetek, sůl a ostrou omáčku podle výběru.

3

Placky zahřejeme na suché pánvi. V průběhu ohřívání placky zastříkneme vodou. Hotové placky odložíme a držíme v teple.

4

Každou placku naplníme směsí ryby a zelí. Směs posypeme posekaným koriandrem, drobně sekanou cibulí a salsou. Směs do placky zabalíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept