Recept

Tortilla s treskou a římským salátem

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26578

Ingredience

2 ks Citrony
450 g Filé z aljašské tresky
0,3 kávová lžička Kmín římský
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
80 g Salsa rajčatová
1 ks Salát římský
0,5 kávová lžička Sůl
8 ks Tortilla
125 ml Vývar rybí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,177 kcal
Kilojoule 4 924kJ
63% Sacharidy 226 g
20% Tuky 15 g
27% Sodík 541 mg
89% Bílkoviny 50 g

Tortilla s treskou a římským salátem postup přípravy receptu:

1

Tresku zbavíme kůže a kostí, osolíme a opepříme. Maso s posekaným česnekem, mletým kmínem a oreganem vložíme do rendlíku, zalijeme vývarem a minutu vaříme. Uvařenou rybu necháme ve vývaru vychladnout. Po půl hodině maso vyndáme z vývaru na mísu, rozebereme na kousky a zakapeme šťávou z půlky citronu.

2

Tortilly ohřejeme na suché pánvi, jen trošku zastříkneme vodou. Hotové držíme v teple.

3

Asi tři listy římského salátu nakrájíme na proužky a rozdělíme ho do tortill spolu s kousky ryby, rajčaty, která jsme nakrájeli na kostičky, a salsy. Směs zabalíme do tortill, přidáme dílek citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept