Jednoduchý recept

Smažené hřiby na listovém salátu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 26580
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
800 g Hříbky čerstvé
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
300 g Majonéza
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
8 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Salát hlávkový
150 g Salát kadeřavý
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 833 kcal
Kilojoule 3 487kJ
15% Sacharidy 54 g
87% Tuky 66 g
444% Sodík 9 g
29% Bílkoviny 16 g

Smažené hřiby na listovém salátu postup přípravy receptu:

1

Hřiby očistíme a rozkrojíme na poloviny. Obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Na pánvi rozehřejeme olej a hříbky na něm dozlatova osmažíme.

2

Saláty očistíme, omyjeme a natrháme na kousky. Usmažené houby rozložíme na salát spolu s dílky omytého citronu.

3

Okurky, cibulky a omytý kopr nasekáme a vmícháme do majonézy. Osolíme, opepříme, mírně osladíme a podáváme k houbám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept