Jednoduchý recept

Brambory s kuřecím masem pečené v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26603

Ingredience

150 g Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Kari koření
350 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
3% Sacharidy 10 g
16% Tuky 12 g
8% Sodík 166 mg
46% Bílkoviny 26 g

Brambory s kuřecím masem pečené v alobalu postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme alobal, který rozdělíme na čtyři dílky a potřeme olejem.

2

Brambory nakrájíme na tenké plátky a pokládáme na alobal.

3

Kuřecí maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme kari a petrželkou. Maso klademe na brambory.

4

Nakonec nakrájíme cibuli, papriku a prolisujeme česnek, zamícháme a směs nasypeme na maso, na vrch ještě kápneme sojovou omáčku a nasypeme strouhaný sýr.

5

Alobal pečlivě zabalíme.

6

Grilujeme přibližně 20 minut za občasného otáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept