Jednoduchý recept

Kuře s houbovou nádivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26610
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 ks Cibule
12,6 g Houby sušené
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Koření grilovací
1200 g Kuře
1 kávová lžička Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika červená
6 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 916 kcal
Kilojoule 3 834kJ
6% Sacharidy 20 g
84% Tuky 63 g
38% Sodík 767 mg
113% Bílkoviny 63 g

Kuře s houbovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Celé kuře očistíme a osolíme. Houby namočíme do vlahé vody a necháme 5 minut odmočit, poté vymačkáme do sucha.

2

Na pánvi osmahneme slaninu, přidáme nakrájený pórek, česnek a cibuli, když nám cibule zezlátne, přidáme houby a nakrájenou papriku.

3

Smažíme 5 minut. Vzniklou směsí vyplníme připravené kuře.

4

Grilujeme zhruba dvě až dvě a půl hodiny.

5

Když se kuře začne grilovat, připravíme směs na potírání. V míse smícháme olej, pivo, trochu česneku, sladkou papriku, sůl, kečup a grilovací koření. Touto směsí potíráme kuře po půl hodině grilování.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept