Jednoduchý recept

Císařská hovězí pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 26628

Ingredience

700 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Kmín celý
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 327kJ
0% Sacharidy 1 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 291 mg
68% Bílkoviny 38 g

Císařská hovězí pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme, osolíme a okmínujeme. Potřeme máslem, vložíme do pekáče a podlijeme trochou vody. Přidáme ještě kousek másla a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia přikryté druhým pekáčem. Maso zůstane šťavnaté.

2

Během pečení podléváme vodou, z okrajů pekáče seškrabujeme vypečenou šťávu a znovu podléváme.

3

Vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky a dušený špenát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept