Recept

Hovězí maso s mrkví a brokolicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 26629

Ingredience

4 ks Bobkový list
500 g Brokolice
3 ks Cibule
1 ks Feferony
600 g Hovězí maso zadní
500 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 551kJ
9% Sacharidy 31 g
397% Tuky 298 g
16% Sodík 325 mg
69% Bílkoviny 39 g

Hovězí maso s mrkví a brokolicí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, krátce osmahneme na rozehřátém oleji a chvíli podusíme.

2

Přidáme oloupanou, nahrubo nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, nasekanou feferonku, bobkový list a sůl. Zalijeme vodou a dusíme asi 60 minut.

3

Potom přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a po dalších 30 minutách přidáme očištěnou, na růžičky rozebranou brokolici. Vše dusíme ještě 20 minut doměkka.

4

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept