Jednoduchý recept

Škvarková bublanina

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 26637
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

5 ks Brambory vařené
1 kávová lžička Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
2 hrst Pšeničná krupice
20 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
2 hrst Vepřové škvarky

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 052kJ
6% Sacharidy 22 g
19% Tuky 15 g
19% Sodík 374 mg
16% Bílkoviny 9 g

Škvarková bublanina postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory nastrouháme a přidáme krupici, škvarky, vejce a žloutky. Okořeníme majoránkou, solí a pepřem. Vše promícháme.

2

Směs naneseme na plech vymazaný sádlem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept