Recept

Kuře s paprikami a omáčkou hoisin

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26647

Ingredience

1 ks Chilli paprička
60 g Cibule
5 g Cukr krupice
400 g Kuřecí prsa
10 g Maizena - kukuřičný škrob
50 ml Olej olivový
25 g Omáčka Hoisin
20 ml Omáčka sójová
50 g Paprika zelená
50 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
50 ml Víno rýžové čínské
1 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 241kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 16 g
35% Sodík 706 mg
42% Bílkoviny 24 g

Kuře s paprikami a omáčkou hoisin postup přípravy receptu:

1

Naložíme proužky kuřecího masa se solí, troškou kukuřičného škrobu a zalijeme vodou. Ponecháme 30 minut odpočinout. Ve woku rozpálíme lžíci oleje a opečeme kuřecí maso. Hotové maso přendáme na nahřátý talíř a wok umyjeme.

2

Zeleninu nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky. Na pánvi nebo ve woku rozehřejme zbývající olej, přidáme česnek, omáčku hoisin, nakrájenou zeleninu a žampiony. Za stálého míchání opékáme na středním ohni 2 minuty a potom přidáme odložené kuřecí maso, cukr, sůl, pepř, chilli, sojovou omáčku.

3

Pokrm 3 minuty zahříváme a na závěr ho zahustíme kukuřičným škrobem rozpušténým v rýžovém vínu. Podáváme s vařenými nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept