Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26648

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
400 g Kukuřice cukrová
600 g Kuřecí prsa
10 ml Olej sezamový
40 ml Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
100 g Sójové výhonky
40 ml Víno rýžové čínské
10 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 444kJ
7% Sacharidy 26 g
13% Tuky 10 g
10% Sodík 197 mg
71% Bílkoviny 40 g

Tepanjaki postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulky nakrájíme na tenká kolečka, kukuřičné klásky na špalíčky. Kuřecí prsa pokrájíme na dlouhé nudličky silné zhruba 1/2 centimetru. Semen zbavené papriky nakrájíme na nudličky. Nudličky kuřecího masa, zeleninu i sójové výhonky rozložíme na mísu nebo velký talíř. Ve woku opékáme postupně zeleninu a kuřecí maso. Suroviny musejí mít kolem sebe dostatek prostoru, aby na ně mohlo teplo působit i ze stran.

2

V misce smícháme sójovou omáčku, sladké rýžové víno a nastrouhaný zázvor. Podáváme zvlášť jako dip — omáčku k namáčení opečených kousků kuřecího masa a zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept