Recept

Hovězí maso se skořicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26659

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Cibule
800 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Olej rostlinný
4 ks Skořice celá
500 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 955kJ
13% Sacharidy 46 g
21% Tuky 16 g
6% Sodík 120 mg
84% Bílkoviny 47 g

Hovězí maso se skořicí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme n v kastrole na oleji, přidáme maso a pod pokličkou chvíli dusíme.

2

Potom přidáme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, mírně podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Za občasného podlévání dusíme doměkka.

3

Před koncem dušení přidáme celou skořici a podusíme ještě 5 minut.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept