Recept

Treska s omáčkou z česneku a bylinek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 26664
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Citrony
2 polévková lžíce Máta
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
4 plátek Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 369kJ
2% Sacharidy 7 g
11% Tuky 8 g
5% Sodík 101 mg
2% Bílkoviny 1 g

Treska s omáčkou z česneku a bylinek postup přípravy receptu:

1

Rybí plátky opereme ve vodě a hned osušíme. Pečící papír nastříháme na kousky, do nichž budeme moci zabalit jednotlivé porce ryby. Osušené rybí maso potřeme jednou lžící oleje, vložíme na papír, na každou porci ryby položíme dva plátky citronu a maso do papíru zabalíme. Na pečícím plechu pečeme v troubě předehřáté na 200°C přibližně dvacet minut.

2

V mezičase umixujeme čtyři lžíce olivového oleje, nasekanou petrželovou nať a mátu, šťávu z půlky citronu a utřený česnek. Ochutíme solí a pepřem podle potřeby.

3

Hotové maso přeneseme na talíře, přelijeme omáčkou a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept