Recept

Uzené maso pečené s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 26680

Ingredience

2 ks Cibule
150 ml Hovězí vývar základní
200 g Hrášek
400 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 špetka Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
4 ks Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Vepřová uzená plec
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 322kJ
9% Sacharidy 32 g
46% Tuky 35 g
289% Sodík 6 g
58% Bílkoviny 33 g

Uzené maso pečené s hráškem postup přípravy receptu:

1

Uzené maso nakrájíme na plátky, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem.

2

Nakládaný hrášek scedíme, rozmixujeme a smícháme s čerstvým hráškem. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na kousku másla. Pekáček vymažeme máslem.

3

Hráškovou hmotu vložíme do pekáčku, plátky ochuceného masa vmáčkneme do hrášku, posypeme orestovanou cibulkou, zakapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme 45 minut a podle potřeby po troškách podléváme vývarem.

4

Podáváme ozdobené nakládanými okurkami nebo čalamádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept