Jednoduchý recept

Tousty obložené srnčími filety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26688
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
50 g Kompot brusinkový
100 g Kompot hruškový
40 g Margarín
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
400 g Srnčí kýta
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 018kJ
3% Sacharidy 10 g
11% Tuky 8 g
31% Sodík 612 mg
55% Bílkoviny 31 g

Tousty obložené srnčími filety postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.

2

Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.

3

Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept