Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26690
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
120 g Cibule
20 g Máslo čerstvé
3 g Muškátový oříšek
100 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
150 g Slanina vepřová
400 g Srnčí maso pečené
5 g Sůl
100 g Sýr Gouda 45%
350 g Těstoviny Lasagne
20 g Tymián čerstvý
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 933 kcal
Kilojoule 3 905kJ
20% Sacharidy 73 g
59% Tuky 45 g
55% Sodík 1 g
105% Bílkoviny 59 g

Lasagne se zvěřinou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 220 °C. Upečenou zvěřinu nakrájíme na nudličky. Papriku očistíme, rozpůlíme, odstraníme semínka, dužinu omyjeme a nakrájíme na nudličky. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a nadrobno nasekáme.

2

Máslo rozehřejeme, cibuli a česnek necháme zesklovatět. Přidáme slaninu a papriku a smažíme 4 minuty.

3

Petrželku omyjeme, otřepáním osušíme a najemno nasekáme. Jednu lžíci nasekané petrželky odložíme stranou, zbytek smícháme se smetanou, tymiánem, muškátovým oříškem, solí a pepřem, přilijeme na pánev.

4

Maso, lasagne, omáčku a nastrouhaný sýr naskládáme postupně do nákypové formy. Mozzarellu nakrájíme na kostičky a rozdělíme na směs. Pečeme v předehřáté troubě při 220 °C asi 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept