Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26704
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
60 g Majonéza
2 ks Mrkev kořen
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý celý
5 g Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
5% Sacharidy 17 g
172% Tuky 129 g
100% Sodík 2 g
20% Bílkoviny 11 g

Ruský salát s vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo (max. 6 minut), zchladíme studenou vodou a oloupeme. Uvaříme také oloupané brambory a mrkev vcelku, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. V míse smícháme brambory, mrkev, scezený sterilovaný hrášek, přidáme najemno nasekanou kyselou okurku a 2 vejce, osolíme, opepříme. Nakonec vmícháme majonézu, důkladně promícháme a necháme v lednici vychladit. Zbylá vejce nakrájíme na plátky, kterými ozdobíme okraj mělké mísy, do středu navršíme vychlazený salát. Vejce jemně posypeme paprikou, salát ozdobíme snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept