Recept

Pečená pražma s olivami a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 26712
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 ks Citrony
120 g Fazolové lusky zelené
4 kávová lžička Olej olivový
120 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
4 plátek Pražma
12 ks Rajčata Cherry
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 363kJ
2% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
19% Sodík 374 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pečená pražma s olivami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nejprve si připravíme čtverce pečícího papíru tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby.

2

Plátky ryby omyjeme a osušíme.

3

Plátek ryby vložíme na polovinu čtverce papíru. Přidáme čtvrtinu fazolek, čtvrtku rozpůlených rajčat, čtvrtinu bazalkových lístků a jeden plátek citronu. Směs osolíme, opepříme a zakapeme lžičkou oleje. Druhou polovinu papíru přehneme přes směs a po obvodu založíme. Stejným způsobem připravíme všechny plátky.

4

Balíčky s rybou vložíme na plech a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme patnáct minut.

5

Hotové ryby v balíčcích rozdělíme na talíře, ozdobíme olivami. Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept