Recept

Kančí kotlety s těstovinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26719
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

125 ml Bujón houbový
4 stroužek Česnek
60 g Fíky čerstvé
250 g Houby nakládané
10 g Jalovec
800 g Kančí pečeně
20 g Margarín
10 g Nové koření celé
60 ml Olej olivový
20 g Petržel - nať
50 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
400 g Těstoviny Tagliatelle
500 ml Víno červené
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,120 kcal
Kilojoule 4 685kJ
26% Sacharidy 94 g
52% Tuky 39 g
53% Sodík 1 g
128% Bílkoviny 72 g

Kančí kotlety s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka.

2

Petrželku omyjeme, otřepáním osušíme a najemno nasekáme. Smícháme s olejem a kořením. Stroužky česneku oloupeme, vidličkou je trochu rozmačkáme a přidáme do směsi. Osolíme.

3

Maso potřeme směsí. Margarín rozehřejeme na pánvi a kotlety smažíme asi 8 minut. Neustále je potíráme marinádou. Zalijeme vínem a bujonem a necháme dalších 10 minut uležet.

4

Houby necháme okapat v cedníku a přidáme ke směsi. Maso vyjmeme a uložíme do tepla. Do omáčky vmícháme smetanu.

5

Těstoviny scedíme, upravíme s kotletami na talíře, ozdobíme dílky fíku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept