Jednoduchý recept

Jelení steak s kaštany

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26726

Ingredience

4 kávová lžička Cukr krupice
600 g Jelení maso
100 g Kaštanové pyré
80 g Kaštany jedlé
30 ml Koňak Armaňak
25 g Máslo čerstvé
25 ml Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
50 g Salát hlávkový
5 g Sůl
80 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 823kJ
6% Sacharidy 23 g
26% Tuky 20 g
29% Sodík 580 mg
64% Bílkoviny 36 g

Jelení steak s kaštany postup přípravy receptu:

1

V pánvi na oleji osmažíme jelení steaky z obou stran 3-4 minuty z každé strany. Osolíme, opepříme a vyjmeme.

2

Do jiné pánve dáme cukr a necháme zkaramelizovat. Steaky v něm obalíme, přilijeme brandy a vše necháme v pánvi vychladnout.

3

Kaštanové pyré smícháme s rozpuštěným máslem a smetanou. Do steaků vytvoříme kapsu a naplníme připravenou směsí a upravíme na salát. Ozdobíme pečenými kaštany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept