Jednoduchý recept

Salát z broskví a červeného rybízu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2673
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kg Broskve
1 ks Citrony
60 g Cukr krupice
500 g Rybíz červený

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 965kJ
16% Sacharidy 59 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 2 mg
8% Bílkoviny 4 g

Salát z broskví a červeného rybízu postup přípravy receptu:

1

Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přelijeme citronovou šťávou a posypeme cukrem. Poté necháme v lednici asi hodinu chladit.

2

Rybíz mezitím odstopkujeme.

3

Broskve rozložíme do misek, přisypeme rybíz, přelijeme tekutinou v níž se broskve marinovaly, posypeme zbylým cukrem a dezert ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept