Jednoduchý recept

Kachní terina

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 26733
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

40 ml Calvados
2 stroužek Česnek
60 g Cibule
200 g Jablka
350 g Kachní prsa
100 g Okurky
30 ml Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
125 g Slanina vepřová
5 g Sůl
200 g Šunka dušená
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 968kJ
3% Sacharidy 12 g
40% Tuky 30 g
40% Sodík 799 mg
56% Bílkoviny 31 g

Kachní terina postup přípravy receptu:

1

Špek a maso nakrájíme na kostičky. Cibuli najemno nasekáme. Olej rozehřejeme a maso se špekem a cibulí osmažíme. Osolíme a opepříme.

2

Přidáme stroužky prolisovaného česneku a vše necháme asi 10 minut uležet. Pak najemno umeleme.

3

Do směsi přimícháme jablka na kostičky, calvados, okurky na kostičky, žampiony nakrájené na plátky a šunku nakrájenou na nudličky.

4

Malé formičky na paštiku vylníme směsí, zakryjeme a necháme ztuhnout chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept